Управата на Сан Франциско издаде акт на Twitter

1
Социалната мрежа незаконно е монтирала новия си знак Х
Социалната мрежа незаконно е монтирала новия си знак Х Снимка: Twitter

Социалната мрежа незаконно е монтирала новия си знак Х

Управата на град Сан Франциско издаде акт за нарушение срещу социалната мрежа Twitter. Наскоро фирмата инсталира нов мигащ знак Хикс на покрива на сградата, в която се помещава централата ѝ, предава NOVA.

В акта обаче се казва, че той е инсталиран без разрешение. Градските власти са опитали да извършат проверка на покрива два пъти, но им е бил отказан достъп. Представител на Twitter обяснил, че знакът ще се използва временно и само за едно събитие. По-рано този месец, собственикът Илън Мъск прекръсти Twitter и историческото му лого на Хикс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари