"Унизително е": Медицинският персонал в болницата в Ловеч масово напуска

6
Работещите там настояват за достойно заплащане
Работещите там настояват за достойно заплащане Видео: NOVA

Работещите там настояват за достойно заплащане

Медицинският персонал в болницата в Ловеч масово напуска. Причината - искат достойно заплащане. По думите на недоволните лекари и сестри лечебното заведение е пред фалит, защото рентгенът не работи, а родилно отделение - не функционирало.

Постоянно се затварят отделения. Градът ще остане без областна болница. Преди месец заплатата за медицински специалисти от 850 лв. стана 1000 лв., а за лекари от 1300 лв. на 1500 лв. Унизително е при тази инфлация. Работата е много отговорна. Повечето сме в пенсионна възраст, няма да остане никой след нас”, заяви в ефира на „Здравей, България” по NOVA д-р Станчева от родилното отделение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Stoian
    Само така,затворете ги тези болници,след като нямате пари за персонала,сами да се лекуват хората,или умират....
  • 18
    1
    Дсеррррр4444
    Да напускат хората!!!Години наред се подиграват със сестрите и акушерките!!!Заплащането е подаяние!!! Да напускат!!!Да видим кой ще работи!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари