УМБАЛ "Медика" ще проведе два онлайн прозореца на 18 и на 25 февруари

2
Това са виртуални срещи със специалисти, които изнасят лекции на предварително определени теми
Това са виртуални срещи със специалисти, които изнасят лекции на предварително определени теми

„Онлайн прозорци за бъдещи родители“ е инициатива на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ”, която вече доказа своята жизненост и ефективност.

Първите за 2022 година виртуални срещи със специалисти акушер-гинеколози и неонатолози на лечебното заведение ще се проведат на 18-ти и на 25-ти януари.

Двете дати са обвързани и с Деня на родилната помощ – 21 януари, под чийто знак минава и седмицата около празника.

Бъдещите майки и бащи ще имат възможност да зададат всички въпроси, които съпътстват този така очакван момент – появата на бебето, както и да получат ценни съвети относно първите грижи за техните рожби с акцент върху грижата за деликатната бебешка кожа. 

Лектор на първия Онлайн прозорец от 12:00 ч. на 18-ти януари ще бъде акушер-гинекологът д-р Джордже Стойнев, който ще говори за РАЖДАНЕТО. Срещата ще се осъществи чрез платформата  ZOOM с линк: https://us02web.zoom.us/j/83983782660

Втората среща за месеца, която ще се проведе от 12:00 ч. на 25-ти януари ще бъде реализирана съвместно с компанията за  дерматологична грижа с натурални природни продукти A-DERMA. Неонатологът от УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“  д-р Татяна Итова  ще подготви бъдещите родители как да полагат ПЪЛНОЦЕННИ И БЕЗОПАСНИ ГРИЖИ ЗА ДЕЛИКАТНАТА БЕБЕШКА КОЖА. Родителите които се включат в срещата ще участват в томбола, в която един ще спечели пълен комплект козметични продукти за новородено от A-DERMA. Желаещите да се включат в онлайн събитието, трябва да последват следния линк: https://us02web.zoom.us/j/84644709316

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Иван
    И кой чака,за прегледи,пьрвобитни айшета,от разградска околия!
  • -5
    2
    Български синдром
    Плюят УМБАЛ "Медика Русе", а пък в коридорите й е пълно с народ, който чака за лекарски преглед - иди, че го разбери!
  • 5
    1
    лекар
    Умъртвяващата МБАЛ "Медика", даваща работа на полуграмотни Айше специалисти?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари