Украинец: Загубих семейството си една седмица след началото на обстрела

2
Често ги сънувам, изповядва се Сергей Перебийнис
Често ги сънувам, изповядва се Сергей Перебийнис Видео: NOVA

Разказ от първо лице за ужаса на войната тази вечер може да видите по NOVA в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

Сергей Перебийнис и семейството му живеят в Ирпен, когато на 6 март руската армия бомбардира града. Един от снарядите убива най-близките му. Загиват съпругата и двете деца на Сергей.

Загубих семейството си една седмица след началото на обстрела. Първата мина се е взривила пред тях в реката. За това жена ми е избягала с децата, за да потърсят укритие под моста. Най-вероятно втората мина е предизвикала паника и хората са избягали и от моста. Тогава следващата мина на пътя им и те загиват. Често ги сънувам. В последния ни разговор поисках от жена си прошка за това, че не съм с тях. Така се получи, че всичко се преобърна. Ако бях до тях, можеше да мога да помогна. Обвинявам се. Единственото, което искам да им кажа е, че продължавам да ги обичам”, сподели мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари