Украйна: Ще си върнем Крим чрез всички позволени оръжия

0
Ние ще изпробваме и използваме всякакви незабранени от международните закони оръжия, които ще помогнат за освобождаването на нашите територии, заяви Олексий Данилов
Ние ще изпробваме и използваме всякакви незабранени от международните закони оръжия, които ще помогнат за освобождаването на нашите територии, заяви Олексий Данилов Снимка: Фейсбук

Ние ще изпробваме и използваме всякакви незабранени от международните закони оръжия, които ще помогнат за освобождаването на нашите територии, заяви Олексий Данилов

Украйна ще "изпробва и използва" всички незабранени оръжия, за да освободи територията си, включително окупирания от Русия Крим, заяви в Туитър ръководителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на страната Олексий Данилов, съобщава Ройтерс.

"Крим е територия на Украйна и ние ще изпробваме и използваме там всякакви незабранени от международните закони оръжия, които ще помогнат за освобождаването на нашите територии", написа в Туитър Олексий Данилов.

По-рано днес украинското Министерство на реинтеграцията на временно окупираните територии съобщи, че Киев си е върнал телата на 82 свои войници от контролираната от Русия територия. Не се съобщават подробности, освен, че това е извършено "в съответствие с нормите на Женевската конвенция".

Украинските и руските сили провеждат редовна размяна на пленници по време на нашествието, което продължава вече четиринадесети месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    фена на Путин
    точно това ще направят, ще ги изтрепят до крак. но, това само ако го превземат. много искат, защото тогава сащ ще акостират там с танкове и друго въоръжение и ще атакуват наред. много им се иска но ще има да си. помечтаят. сащ искат да построят там военна база от незапомнени времена. затова Владимир го взе. дори цяла година след референдума за присъединяване, на сайна на военното министерство на сащ още стоеше обявена обществена поръчка за строителството на 30 казарми край Севастопол. дотолкова нагли бяха.
  • 3
    1
    Az
    А руснаците които живеят там какво ще ги правят? Ще ги разстрелват с автомати, както им обещаха преди повече от 10години ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари