Украйна обвини Москва, че умишлено насочва атаките към жилищни райони

0
Министърът на отбраната заяви, че терористичната държава умишлено се насочва към критичната инфраструктура
Министърът на отбраната заяви, че терористичната държава умишлено се насочва към критичната инфраструктура Снимка: Rustem Umerov / Facebook

Министърът на отбраната заяви, че терористичната държава умишлено се насочва към критичната инфраструктура

Министърът на отбраната на Украйна заяви, че Москва "умишлено" се е насочила към жилищни райони, след като Русия удари страната с почти 100 ракети, убивайки най-малко петима души, предаде АФП.

"Терористичната държава умишлено се насочва към критичната инфраструктура и жилищните квартали", заяви украинският министър на отбраната Рустем Умеров в социалните мрежи, цитиран от БГНЕС.

Умеров нарече баража от ракети "много опасна атака, която уби и рани невинни хора".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    фена на Путин
    Фак америка форевър Русия ! И така и ще бъде, Русофобски плебеи. Само помислете, несметните количества природни ресурси от всякакъв тип, питейната вода, територията на братлетата... 8-9 часови зони от единия край до другия... за какво говорим.
  • 6
    8
    още от запада
    „Украйна не трябва да пренебрегва възможността да сключи мир с Русия при настоящата ситуация на фронта, тъй като победата в една война се определя не само от териториални придобивки или загуби, пише известният публицист, политически коментатор на The New York Times Серж Шмеман“ С две думи, гледаме как загубата да я представим като победа!
  • 5
    7
    ха, ха, ха
    сега ми попаднаха западни материали в коита се съобщава, че в Лвов е ударен музеят на известен украински деятел, но не се споменава името му! Що така бе миме?!? Що не кажете, че това е музеят на хаупщурмбанфюрер Роман Шукевич от дивизия “Нахтигал”, организатор на Волинското клане!Ами явно не го споменават, за да не вземат хората да ровят из нета, че да разберат нелицеприятната истина!
  • -8
    6
    Ванка с танка
    Шшшшт,тук е само за руски масонно илюминатски врекли се с клетва за вярност към Путин.Ние европейците нямаме място.Всички ватници знаят с подробности плановете за завземане на Русия,НАТО е сатаната... Всички ушанки от казармата знаят как се свалят ракети,колко е мощно руското оръжие...В потрес съм.
  • 3
    5
    до 4
    А ако си спомним за Ирак и килимните бомбардировки?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари