Уил Смит се разкая за удара на Крис Рок

0
Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа Смит в Instagram и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо
Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа Смит в Instagram и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо Снимка: Twitter

Изгубих контрол и сгреших, заяви актьорът

Американският актьор Уил Смит се извини на водещия на церемонията за раздаване на филмовите награди "Оскар" Крис Рок, на когото удари шамар на сцената. Смит определи поведението си като "недопустимо и непростимо", извини се също така на Киноакадемията на САЩ и зрителите, предаде БТА.

На 94-ата церемония за раздаване на престижните филмови награди Смит удари по лицето водещия, след като той се пошегува със съпругата на Смит Джада Пинкет Смит, която страда от алопеция - загуба на коса.

"Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа Смит в Instagram и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо. "Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джада ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално, каза той и обръщайки се към колегата си, когото удари, заяви, че иска публично да му се извини. "В света на доброто и любовта няма място за насилие", обобщи той.

Вчера Киноакадемията осъди поведението на Смит и заяви, че обмисля какви действия да предприеме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари