Уил Смит чете Корана по време на Рамазана

0
Хареса ми простотата, Коранът е толкова ясен, заявява актьорът
Хареса ми простотата, Коранът е толкова ясен, заявява актьорът

Хареса ми простотата, Коранът е толкова ясен, заявява актьорът

Холивудската филмова звезда Уил Смит заяви, че е прочел свещената мюсюлманска книга Коран "от кора до кора" през последния Рамазан, предаде БГНЕС.

"Хареса ми простотата, Коранът е толкова ясен, той е кристално чист. Трудно е да си тръгнеш с неразбиране", каза Смит пред египетския журналист Амр Адееб. "Духът на Корана е толкова красив и ясен", заявява още актьорът.

Смит продължава с думите, че е бил изненадан от приликите между свещените книги на юдаизма, християнството и исляма.

Смит, който влезе в заглавията на вестниците, след като удари Крис Рок на сцената на наградите "Оскар" преди 2 години, заяви, че се е върнал към духовността, за да се справи с предизвикателствата, които е преживял. След кавгата Филмовата академия забрани на Смит да посещава "Оскарите" или други събития на академията в продължение на 10 години. Смит се извини на Рок, като заяви, че е "излязъл извън рамките на допустимото и е сгрешил".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    чичомиткобрат
    Тоя си заслужава проблемите, жена му му изневерява системно, децата му ненормални наркомани. Посше ходили в Перу да се друсат с аяхуаска и да отварят врати за демони в себе си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари