Удавената в река Дунав жена най-вероятно се е самоубила

0
По неофициална информация жената преди смъртта си е била настанена в болница
По неофициална информация жената преди смъртта си е била настанена в болница

Самоличността на жената, чието тяло вчера бе извадено от екип на Гранична полиция от река Дунав, вече е установена с помощта на Първо РУ.

Това е 57-годишна русенка, като най-вероятно се касае за самоубийство. По неофициална информация жената преди смъртта си е била настанена в болница, предава Русе Медиа.

Тялото е било забелязан от хора в района на понтон 9. Подаден е бил сигнал към Морска администрация, а оттам и към граничните служби.

Тялото е било извадено на брега на градския колектор на около 500 м от Музея на транспорта. Жената е била с дрехи – блуза, дънки и маратонки. Това е първа жертва за годината, която се вади от река Дунав в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    светло бъдеще
    а те ми викат живота е хубав
  • 5
    1
    МиГ
    Колко лесно оправдание и бързо разкриване - самоубийство! Не им се бяга! А, ако беше някой друг, задниците си ще скъсат да търсят или да намерят подставен! Клоуни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари