Тяло на жена изплува от река Дунав край Русе

5
Тялото се е носело по повърхността на реката и е бил забелязано от хора в района на понтон 9
Тялото се е носело по повърхността на реката и е бил забелязано от хора в района на понтон 9 Видео: Русе Медиа

Екип на Гранична полиция извади днес тяло на жена на средна възраст от река Дунав край Русе

Тялото се е носело по повърхността на реката и е бил забелязано от хора в района на понтон 9. Подаден е бил сигнал към Морска администрация, а оттам и към граничните служби, информира Русе Медиа.

Тялото е било извадено на брега на градския колектор на около 500 м от Музея на транспорта. Жената е била с дрехи – блуза, дънки и маратонки. Предстои съдебният лекар да установи причините за смъртта. Разследва се дали се касае за инцидент, престъпление или самоубийство. Самоличността на жената също е в процес на изясняване.

Това е първа жертва за годината, която се вади от река Дунав в Русе. Обикновено през летния сезон смъртните случаи са на хора, които влизат да се разхладят и плуват в реката, въпреки че това е забранено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари