Учителките в атака!

2

Учителката от Русе черпи секретарски опит от учителката в София.

Диана Иванова благодари на столичния кмет Йорданка Фандъкова за сърдечния прием, за което се похвали в социалната мрежа.

По време на срещата г-жа Фандъкова споделила идеи и добри практики от успешното си послушание като примерна секретарка на Бойко Борисов.

Примерните учителки обсъдили приоритетни теми за българското образование, но само между другото, за да има повод да се снимат заедно за Фейсбук.

Русенската учителка споделила с г-жа Фандъкова, че в кметската надпревара ще заложи на конкретни решения на проблемите на гражданите на Русе.

А ние учениците от Русе с нетърпение чакаме, г-жа Иванова да каже конкретно за какви точно решения говори, защото продължаваме да слушаме само заучени фрази без съдържание. "Позитивната" кампания на даскалицата от Русе буксува от самото начало, но тя е упорита и драпа по всевъзможни начини към топлото място в общинската администрация.

Едно птиченце ни каза, че Бойко Борисов този петък щял да посети гимназията по облекло в Русе. Премиерът най-вероятно ще удари едно рамо на даскалицата и ще се поразходи до строителната площадка на кея, за да му докладват как се усвояват парите в дунавския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари