Ученици от МГ "Баба Тонка" постигнаха успехи на Национална олимпиада по философия

12

Камелия Тодорова и Пресиян Петров се класираха за участие в международната олимпиада по философия, която ще се проведе в Гърция

От 24 до 26.03.2023 г. в гр. Смолян се проведе ХХХV-та Национална олимпиада по философия.

Шест ученици от МГ "Баба Тонка“ - Русе, разпределени в две възрастови групи, бяха допуснати от Националната комисия в надпреварата.

Учениците Камелия Тодорова от Х-г кл. и Пресиян Петров от IX-б кл. заслужено се класираха сред десетте най-добри олимпийци в I-ва възрастова група.

Пресиян Петров намери място и в разширения национален отбор на България за международната олимпиада по философия, която ще се проведе през месец май в Гърция. Ръководител на младите философи е г-жа Миглена Дамянова-Радойска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Гражданин
    До 2.Може би не виждате кавичките.В прав текст - естествено,че иронизирам госпожата от РУО и други хора.За негативното й отношение към МГ"Баба Тонка" няма да коментирам.Винаги съм писал,че т.н."дуална форма" не е нищо друго освен зле прикрита ангария и преследване на определени цели от определени хора.
  • 5
    2
    До 1
    Дуалното обучение се прилага само в професионалните училища !Но РУО наистина няма принос !
  • 6
    1
    Гражданин
    Абсолютно съм "убеден", че тези успехи се дължат на дуалната форма на обучение.Нещо не виждам началничката на РУО и оня очилатия Анатоли.Предполагам,че успехите са причинили известен дискомфорт на тези хора.Пожелавам на тези деца още по-големи успехи за радост на всички българи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари