Ученик от Гимназията по дървообработване спечели конкурса DesignPack

1

Георги Стоилов получи сертификат, с който е приет в Химикотехнологичен и металургичен университет - София

Ученикът Георги Георгиев Стоилов от 11 клас, специалност „Полиграфия“ от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ - Русе, с ръководител Елка Павлова - учител в гимназията, с възложени часове професионална подготовка по полиграфия, спечели първо място в първото Междуучилищно състезание „DesignPack” в Категория ПРЕДПЕЧАТ - „Предпечатна подготовка и електронен монтаж на примерен дизайн на опаковка“.

Състезанието е организирано от ПГАТ „Цанко Церковски“ – гр. Павликени съвместно с Химикотехнологичен и металургичен университет гр. София, специалност „Дигитални и конвенционални печатни технологии и дизайн“.

Георги Стоилов получи сертификат, с който е приет за обучение в Химикотехнологичен и металургичен университет гр. София в специалност „Дигитализации и конвенционални печатни технологии и дизайн“, след завършване на средното си образование, от проф. д-р инж. Сеня Терзиева-Желязкова – ректор на университета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари