Екип на Гимназията по дървообработване грабна първата награда в национално състезание в Хасково

2

Русенци се конкурираха с 10 професионални гимназии от цялата страна

С първа награда от Националното състезаниеМебели, стилни мебели и дърворезба“ на Министерство на образованието и науката в категория „Мебели“ беше отличен екипът на ПГДВА „Йосиф Вондрак“ - Русе. В състезание с десет професионални гимназии от цялата страна. Третата комплексна награда получи русенското училище за проекта, представянето и изработването на Детска люлка за градина и комплект масичка с 4 табуретки за деца под формата на стилизирани животински глави за градина или в домашни условия.

Екипът за реализация на проекта е в състав: учителите Румен Иванов, Ивелина Микова, Мая Ванева, инж. Георги Койчев, инж.Иванка Савева, инж. Борислав Йорданов, инж. Васил Василев - учители по професионална подготовка, които организираха целия процес от подбора на проекта до изработването му. Проектът е избран след конкурс между учениците от 8клас до 12 клас на тема „Кът за детска площадка“. Люлката е вдъхновена от мита за коня Пегас, а табуретките са дело на творческите идеи на младите дизайнери. Изработването е дело на ученици от специалност „Мебелно производство“ от 9в, 10б и 11б класове.

Честита престижна награда и успех на колектива на ПГДВА „Йосиф Вондрак“ - град Русе!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари