Ученичка продава тялото си, за да спаси болната си майка

0

19-годишната Цао Менгиуан използва социална мрежа, за да публикува обява, в която съобщава, че предлага да продаде тялото си срещу около 50 хил. евро, за да може да плати лечението на болната си от рак майка.

Тийнейджърката пише в предложението си, че този който плати сумата, "може да използва тялото й както пожелае".

Грижовната китайка се опитва да помогне на майка си, която се лекува в болница в град Годжоу, след като била диагностицирана с рак на кожата и в момента се бори с коварната болест и се нуждае от операция. За да има шанс да се излекува са й необходими 350 хил. юана или 40 хил. евро, пише "Дейли Мейл", цитиран от БЛИЦ.

"Искам добросърдечен човек да ме купи и по този начин да има възможност да се осъществи операцията на мама", пише в написаната от 19-годишната Цао Менгиуан обява. "След като той внесе сумата, аз ще съм на разположението на неговата воля. Ще направя всичко, което той пожелае. Няма да се отметна от думите си", допълва китайката.

Предложението на искащата да спаси по този начин майка си Менгиуан бе възприето с противоречиви реакции в социалната мрежа. Една част от потребителите смятат, че предложението не трябва да бъде насърчавано, въпреки мотивацията, която стои зад него.

Изданието информира, че състоятелен и щедър мъж е покрил вече разходите по лечението на майката на момичето. Но не е ясно все още, дали той е дал парите си като дарение или се е възползвал от особената обява. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари