Тежко болна жена бе спасена от съпругата на бившия си мъж

1

Тежко болна жена, която преди четири месеца чула от лекарите, че за нея нищо не може да се направи в четвърти стадий на рака, има най-неочаквания спасител – съпругата на бившия й мъж.

Никола Хитчън, майка на две деца, е приета в болница през март, след като съобщава, че страда от коремни болки, при което е диагностицирана с тазов абсцес. По-късно обаче лекарите откриват, че 41-годишната британка има рак на маточната шийка и че е неизлечимо болна.

Вместо да се откаже, Хитчън се обръща към пионерска клиника в Турция за химиотерапия. Там тя преминала през 10-дневна терапия, която й струвала близо 105 000 долара. Терапията дала ефект и туморът започнал да се свива, но поради високите разходи, болната не можела да продължи с лечението. Тогава съпругата на бившия й мъж, Клеър, организирала кампания, за да събере необходимите 66 000 долара за лечението на Никола. "Джо и Джейк са моите доведени синове, Ники е бивша жена на съпруга ми и невероятна майка. Ники продължи да поставя семейството на първо място през времето на цялото си лечение. Джо и Джейк също са невероятни и нашата дъщеря ги обожава. Част от сумата вече е събрана и лечението продължава. Момчетата се нуждаят от майка си и тя заслужава шанса да види как се превръщат в мъже и имат свои семейства", каза Клеър пред „Индипендънт”, предаде БГНЕС.

Никола Хитчън, която работи като администратор в начално училище, сподели, че е очарована от този акт на милосърдие. "Аз съм напълно поразена - всички, особено Клеър, са невероятни", каза тя.

Страницата за набиране на средства досега е успяла да събере близо 30 000 долара, което е 44% от целевите 66 000 долара.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари