Ученичка почина внезапно след пристъп на епилепсия

0
Момичето е страдало от много години от заболяването, но в училището й никой не подозирал
Момичето е страдало от много години от заболяването, но в училището й никой не подозирал

Ученичка от 11-и клас почина внезапно след пристъп на епилепсия. Момичето е било открито мъртво в дома си в Поморие от свои близки. Трагичният инцидент е станал рано сутринта вчера. 17-годишната Елена е учела в професионалната гимназия по строителство и архитектура „Кольо Фичето“ в Бургас.

Момичето било първа смяна на училище и приготвяла учебниците си за деня, когато получила епилептичен припадък. В този миг около нея не е имало никой от семейството и момичето е издъхнало. Трупът й е изпратен за аутопсия в бургаската болница. Съдебните лекари са категорични, че причината за смъртта е епилептичният припадък. Момичето е страдало от много години от заболяването, но в училището й никой не подозирал. От регионалния инспекторат на образованието категорично отрекоха, че смъртта е настъпила в клас, каквато бе първоначалната информация.

В понеделник момичето не е дошло на училище. Класната й се разтревожила, защото същия ден учениците са имали важна контролна. Тя позвънила на родителите, за да разбере защо момичето го няма, и с ужас е разбрала, че то е починало, каза учител от гимназията по строителство и архитектура.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари