Ученичка изпадна в безсъзнание след падане от електрическа тротинетка край Пантеона

0
14-годишното момиче е получило комоцио
14-годишното момиче е получило комоцио Снимка: Google Street View

14-годишното момиче е получило комоцио

Вчера около 07:45 ч. граждани са подали сигнал за момиче изпаднало в безсъзнание, след като е паднало с тротинетка по велоалея - булевард "Съединение", в района на Пантеона.

Изпратените на местопроизшествието пътни полицаи са установили, че пострадалата е 14-годишна, която при управление на индивидуално електрическо превозно средство с марка "Ninebot", вероятно е загубила контрол над управляваното ППС и е паднала върху асфалта, съобщиха от полицията в Русе.

Линейка е откарала пострадалата УМБАЛ - Канев, където след е освободена за домашно лечение с диагноза - комоцио.

Инцидентът е документиран по административен ред, с един леко ранен и с причина - не контролира непрекъснато управляваното ППС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Niki
    Всеки ден карам по тази алея до работа, тя както и всичко в Русе нещата е трагична с този безмозъчен и мързелив кмет. Велоалеята е прекъсната от павирани участъци и се налага минаване през тревните площи, също така е между дървета и корените вече са започнали да я надигат. А че децата карат като обезумяли си е бонус.
  • 4
    6
    Аман
    Ninebot, ако не се лъжа са все мощни тротинетки развиващи повече от допустимите 25 км/ч... пък и да си е в нормите на разрешеното. Какво прави 14 годишно на ел.тротинетка. Да се глобят родителите с една солена глоба. Да видим втори път, ще купуват ли подобно нещо на детето си. Да бяха и купили кола, като искат да се трепи .
  • 15
    5
    до 2
    ами 9 и 11 годишни деца ? хвърчащи с бясна скорост из кв. Родина ? Направих забележка на едното и то ме напсува, средни пръсти ми натика и си продължи да фучи. доста е грозно да те напсува дете което всъщност си е за шамари.
  • 20
    4
    LOL
    Нямате си на идея даже какви "отговорни" родители има в нашия град. Преди дни станах свидетел на наистина опасна ситуация на кръстовището до новата църква (Всех Святих). Една майка качила със себе си малкото си дете на ел. тротинетка, премина през кръстовището заобикаляйки пешеходните подходи, пътеки и светофари, на червено за пешеходци секунди преди да светне зелено за автомобили. Постоянно засичам родители на тротинетки, возят и децата си при положение, че е забранено да се качват 2ма. Айде при децата е разбираемо да са по двама, но когато това се извършва от родител е наистина безотговорно. Ще продължаваме да четем за множество инциденти с тротинетки...90% от децата си цъкат с едната ръка на телефона докато "карат" тротинетката...при първата неравност са по врат (както във въпросния случай)
  • 29
    3
    Така е
    За съжаление все повече ще стават такива случки. Поради ниска култура. На крив народ , пътя му пречи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари