Учебна кола на Гимназията по транспорт в Русе паркира на пешеходна пътека

5

Не е ясно къде се намира инструкторът

Учебен автомобил, брандиран с надписи на Професионалната гимназия по транспорт в Русе, паркира нагло на пешеходна пътека.

Гледката направи неприятно впечатление на гражданите и нарушителят е заснет, като снимките са споделени във фейсбук групата "Забелязано в Русе". На кадрите се вижда, че в колата има курсист. Не е ясно къде се намира инструкторът.

Освен че нарушението е грубо, още по-притеснително е, че това се случва точно с автомобил гимназията по транспорт, откъдето би следвало да излизат бъдещите професионални шофьори..."Учител учи ученик как да нарушава правилата. Повече от това здраве му кажи", коментира възмутен русенец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    до 11
    Тротоарът не е място за прегледи и ремонти, пешеходните пътеки - също. Този инструктор не трябва да е повече инструктор. И си оправи правописа, инструкторе, логиката ти вече я коментирах.:)
  • -1
    11
    Независим
    Ако този,който е снимал беше слязал да снима и от пред,щеше да види инструктора от ляво наведен пред автомобила и отстраняваше нещо.
  • 4
    10
    до 9
    Да виждаш хора в колата и вдигнат капак на двигателя? Някакъв триъгълник примерно и човек, чакаш репатрак? Не, само една учебна кола изсрана където не и е мястото.
  • 2
    9
    Независим
    Случайно бях свидетел на случката. Да,автомобила беше спрял по този начин ни защо този,който е снимал отзад,защо не слезе да снима отпред?Автомобила имаше проблем и инструктора се мъчеше да го отстрани.Имаше курсисти в автомобила.
  • 4
    8
    Русенец
    Защо никой не си зададе въпроса,защо този автомобил е там? Ами ако може би има проблем автомобила?Защо всички бързате да нападате и плюет?Защото така е най-лесно безгрешници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари