Убийство на 5 новородени кученца шокира село Чернооково

0
Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани
Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани Видео: NOVA

Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани

Брутално убийство на 5 едномесечни кученца шокира добричкото село Чернооково, съобщава NOVA.

Животните са били убити на 12 април в двора на техните стопани. Те подозират възрастната си съседка. Полицията и прокуратурата вече работят по случая.

Всичко се е случило в двора на Мария Борисова. Тя твърди, че заварила възрастната си съседка да стои до новородените с метална пръчка в ръка.

„Влязла е в двора ми, без аз да знам. Лъже, че ме е извикала. Влязла и с арматура убила кученцата. Бяха шест, но само едно оцеля”, казва Мария.

След случилото се тя подава сигнал в полицията.

Съседката е 84-годишната Пенка Василева. Тя отрече да е посягала на животните.

Не съм ги убила аз. Те зяпаха гладни и почти умрели от глад. С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева.

От Областната дирекция на МВР в Добрич съобщиха, че по случая вече е образувано досъдебно производство. Назначена е ветеринарномедицинска експертиза. Уведомена е и Прокуратурата. А стопанката на убитите кучета настоява за справедливост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари