Застреляха домашна котка в Тетово

4
Нападението се случва посред бял ден
Нападението се случва посред бял ден Видео: NOVA

Нападението се случва посред бял ден

Пореден случай на насилие над животно. Домашна котка е била застреляна през деня в събота в русенското село Тетово. Стопаните ѝ се съмняват, че е използван боен пистолет, а това би могло да се застраши живота и на хора.

Първо се чу един изстрел. След малък интервал - още четири последователни. Когато излязох, видях котето си в тревата”, разказа пред NOVA Костадина Атанасова. Тя се съмнява, че изстрелите са произведени от човек, който работи до дома ѝ.

Попитах го два пъти кой застреля котето ми, а той мълчеше. След това му казах, че ми е застрелял котката и продължи да мълчи. Накрая каза, че изстрелите са от гората и там да търся. Котката била дошла куцукайки дотук”, допълни жената.

Кметът на Тетово обясни, че до момента подавани жалби за нещо подобно в селото не е имало. „Познавам човека, за когото има съмнение, че е стрелял. Дали е имал оръжие може да се провери от МВР”, посочи Калоян Терзиев.

Атанасова вече е подала сигнал в полицията. Днес предстои тя да се обърне и към прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    С headshot ?
    Интересува ме с HEADSHOT Ли е застреляна котката, защото ако е така, може да се мисли, че става въпрос за хакер!
  • 3
    9
    жоро
    Ако си търсите котка просто пишете и вместо да я изхвърля моята , ще ви я подаря вместо тая която сте загубили. Имам две и не се спогаждат .
  • 5
    8
    до 6
    Всеки сериен убиец е започнал някога от убийства и издевателства над животни и след време се прехвърля и на хора. Коментарът ти е пълен с противоречия - няма как едно такова отвратително посегателство да остане без внимание, защото при всички положения е признак за присическа нестабилност у въпросния индивид, която буди страх и притеснение, че такива изроди бродят сред нас необезпокоявани.
  • 8
    7
    Фртио
    Това може да направи само един изверг!!Но,ЗАПОМНИ!!!Господ си знае работата!!!!
  • -5
    6
    нормален
    Всички сме пътници за някъде, но който кълне кармата застига него. Много котки и кучета се мотаят из улиците и притесняват доста граждани, живеещи на село. Злобата пренесете при убийците на хора, а не на животни. Шумът, който се вдига вълнува една малка група, която няма с какво да се занимава и цял ден си коментира из социалните мрежи, обществеността не се вълнува, има достатъчно други грижи и проблеми, които имат много по голяма стойност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари