Убиха жена пред дома ѝ в село Черноок

1
Сигналът за жестокото престъпление е подаден в 00:20 ч. тази нощ
Сигналът за жестокото престъпление е подаден в 00:20 ч. тази нощ

Задържани са двама мъже - на 20 и 25 години

50-годишна жена е убита тази нощ пред къщата си в провадийското село Черноок, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна, предаде Dir.bg.

Сигналът за жестокото престъпление е подаден в 00:20 ч. тази нощ. По първоначална информация собственичката на имота видяла как двама мъже се опитват да счупят поставената видеокамера. Когато излязла пред дома си обаче тя била нападната и намушкана 4 пъти, като е издъхнала.

Районът е бил отцепен от криминалисти и малко по-късно са задържани двама млади мъже - на 20 и 25 години. Според данните до момента те нямат роднинска връзка с жертвата си. По-възрастният от тях, който е най-вероятният физически извършител, е с криминални прояви.

Огледът на място продължава. Засега няма информация за откраднати вещи или ценности от къщата на убитата.

За случая е уведомена Окръжната прокуратура във Варна. Разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари