Змия стресна жена на кея в Русе

5

Напоследък сигналите за змии по улиците зачестиха

Неприятна гледка изненада русенка на кея днес. Жената се натъкнала на змия, докато се разхожда край велоалеята.

За това съобщава М. Демирджиева във Фейсбук. Напоследък сигналите за змии по улиците зачестиха, въпреки че тревните площи в града се косят по график.

Преди седмица Dunavmost публикува информация за змия, която беше изпълзяла на булевард "Придунавски", а жители на други квартали споделиха, че също са попадали на подобни влечуги.

Някои русенци считат, че е нормално да има водни змии покрай река Дунав и че те не са опасни. Не може да се отрече обаче, че една такава "среща" може да причини сериозен уплах и чувство на отвращение, особено у децата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    Айде бе,
    Тая булка при среща с едноок смок под белия чаршаф едва ли се стяска. Ами нормално е край реката да има водни змии. Както е нормално и в гората да има мечки.
  • 14
    8
    русенец
    "сериозен уплах и чувство на отвращение" може да предизвика само в някои необразовани малоумници! Змиите са едни от най-полезните животни, а в България повечето са безобидни! Да не забравяме, че не те, а ние сме се настанили на тяхна територия! Аман от тъпи кресливи Фейс-патки!
  • 13
    7
    Ivo
    Тя змията не е опасна дори е полезна защото се храни с гризачи и трябва да ги опазваме а не да ги изтрепваме GT
  • 14
    6
    daskal
    Стига сте се стряскали! Това е безобидна водна змия, с каквито реката е пълна. Да се радваме, че на брега не изплуват крокодили и анаконди.
  • 10
    5
    Офмале
    Да се напръска с ДДТ и да си асфалтира тревата с зелен асфалт. Така няма да има змии и гущери, отвратителни мравки и всякакви други гнусотии. Най-негнусното само заслужава да живее - тая една жена
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари