Турция чака първия сняг

0
Валежи от суграшица и сняг ще има в по-високите райони на Източното Черноморие
Валежи от суграшица и сняг ще има в по-високите райони на Източното Черноморие

Валежи от суграшица и сняг ще има в по-високите райони на Източното Черноморие

Турските метеоролози предупредиха за очакван сняг по високите места в Източна Турция през следващите дни. В същото време в туристическата столица Анталия лятото продължава с температури от близо 30 градуса Целзий, съобщават турските медии.

Валежи от суграшица и сняг ще има в по-високите райони на Източното Черноморие и в югоизточните части на Източен Анадол, прогнозират синоптиците. На по-ниските места се очакват дъжд и гръмотевични бури.

В същото време температурите по средиземноморското крайбрежие на Турция ще се запазят високи - от порядъка на 28-30 градуса.

Топло време с температура на въздуха от 29 градуса и на морската вода от 27 градуса радва плажуващите в Анталия, предаде турската телевизия ТРТ Хабер. И през есенния октомври към брега продължават да се стичат както местни жители, така и чуждестранни туристи. Популярни плажове като Коняалтъ, Лара и Саръсу са пълни с хора, които идват за слънчеви бани.

Хубавото време в района на популярния средиземноморски курорт на Турция ще продължи до събота, очакват синоптиците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари