Цветя в знак на траур оставиха пред руското посолство в София

1
Предстои отварянето на траурна книга, където ще се изказват съболезнования
Предстои отварянето на траурна книга, където ще се изказват съболезнования Снимка: стоп кадър / Facebook Посолство Руска федерация

Предстои отварянето на траурна книга, където ще се изказват съболезнования

Пред посолството на Русия в София продължават да идват хора, за да оставят цветя и свещи в памет на жертвите, предаде bTV.

Нашите сънародници, както и руснаци, които живеят в България, продължават да полагат цветя пред сградата на руското посолство в знак на съпричастност към загиналите в атентата в „Крокус сити хол“ в Москва преди два дни.

Вчера от някои партии и русофилски организации бяха поднесени венци с надписи „Скърбим заедно“ и „Единни срещу тероризма“. Днес в Русия е обявен ден на траур.

В дипломатическата мисия предстои отварянето на траурна книга, където хората ще могат да изкажат своите съболезнования към близките и семействата на загиналите в атентата.

От пресцентъра на руското посолството заявиха по-рано днес, откъдето казаха, че траурна книга ще има в понеделник, но не уточниха по кое време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Тои
    Господ бави но не забавя всеки ден им го пожелавам
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари