Елеонора Митрофанова е в МВнР

0
Руският посланик Елеонора Митрофанова се намира в Министерството на външните работи
Руският посланик Елеонора Митрофанова се намира в Министерството на външните работи Снимка: БГНЕС

Руският посланик Елеонора Митрофанова се намира в Министерството на външните работи

В 12:00 часа изтече ултиматумът, който Москва даде на София да изтегли двете си ноти, с които ще бъдат изгонени от страната ни 70 служители на руското посолство.

„Очакваме, че на 1 юли МВнР на България ще оттегли двете си ноти, съдържащи поименен списък на руските чуждестранни учреждения в България. В противен случай пред руските власти ще бъде незабавно поставен въпросът за закриването на посолството на Русия в София, което автоматично означава закриване и на посолството на България в Москва, а отговорността за извънредно тежките последици за двустранните отношения изцяло ще лежи на българската страна“, се казва в позицията на руската страна, изпратена до премиера в оставка Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    хахаха
    Тая да я препикаят публично и да я качват на поезд к москве.
  • 2
    4
    Абсолютен анонимник
    Нагла безсрамница заслужаваща публичен линч и градушка от камъни по кухата и муцуна.
  • -2
    3
    666
    Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • 2
    2
    Viko
    Коя е митрофанова (нарочно с малка буква) да слага ултиматум на чужда държава?! Марш обратно в Россия! Вече над 60 години дърпате конците на България и и еб*те майката! Стига толкова! Не искаме да бъдем като вас! Искаме да бъдем част от западния свят и да живеем нормален живот! Така, че Goodbye and good riddance! Au revoir! Hasta la vista baby! Verpiss dich und komm nie wieder zurück!
  • -1
    1
    Гошо куче лошо
    Киро ... след мен потоп...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари