Цвети се кефи на чалга

1

Чалга, перхидролено руса коса, бомбастичен бюст и тежък грим - такова е вече положението при гимнастичката Цветелина Стоянова.

Спортистката, която през миналото лято реши да сложи край на живота си, скачайки от 6-ия етаж на панелката на баба си Цеца в кв. "Надежда", се е отдала на луди купони и буквално не излиза от модерните софийски чалгасарници, пише България Днес.

Метаморфозата й е повече от шокираща, шушукат с укор в спортните среди. От скромно момиче с естествена красота тя е заприличала на всяка втора столична "кифла", която не пропуска да се самоснима на ден по пет-шест пъти.

Последното фрапиращо видео, което самата тя сподели в своя инстаграм профил, е скандално. В клипчето тя пее песен на пайнерката Емилия, като компания й прави не кой да е, а нейният приятел - вратарят на "Локо" (София) Александър Любенов.

"Мнозина й съчувстваха, че е преживяла дълбока житейска драма. Молеха се да се пребори за здравето и живота си, защото е златна медалистка в художествената гимнастика и е била причина да сме горди българи. Днес това момиче е извън контрол и се държи като фолкпевица - скъпи дрехи, леко поведение и никакъв спортен характер", пишат в мрежата неприятно изненадани наблюдатели.

Други са разочаровани от визията и модела на поведение, който тя е решила да следва.
"Беше толкова красива, нежна и фина с естествената си коса и черти на лицето. Сега мяза на лека жена. Отделен е въпросът откъде има пари да си позволява всички почивки, скъпи дрехи и стилисти", чудят се хейтъри.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари