Цветеслава Гълъбова: Гласувайте, за да не ядем горчиви гъби след това!

0
В софийския район "Нови Искър" няма канализация!
В софийския район "Нови Искър" няма канализация! Снимка: Стаматина Никова

Публикуваме коментар на Цветеслава Гълъбова относно предстоящите избори:

"Слушам Фандъкова из разни студиа колко много е направила, какви чудеса ще се случват, а в района, където е голямата софийска психиатрия /наистина държавна болница, не общинска все пак/ – Нови Искър, района, в който работя вече 25 години, район на европейската столица София НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ!

В двадесет и първи век всичко, включително и септичната яма на нашата болница е заустено в река Искър. Да им е честито да долните селища по течението на реката. Тук хората се топлят с дърва, биват сочени с пръст като най-големите замърсители на въздуха. Ами, че газифицирайте района, де. Да, ама не.

Стигаме до детски площадки и старите автобуси от другите линии. А, и старите бордюри. Четири години пиша писма да се закърпят дупките на пътя за болницата /то си трябва преасфалтиране, ама нейсе/, разгеле – дойдоха избори, закърпиха ги.

Ами мостът на река Искър – кръпка до кръпка, до тук не стигат парите за преасфалтиране. Автобусите имат безумно разписание – интервал от 20 до 45 минути!!!

От години слушам герб как щели да развиват северните райони. Но не се случва – виж, за ремонт на ремонта на ремонта на Графа има пари. Е, на мен ми писна.

Призивът ми към всички е да гласуват, за да не ядем горчиви гъби след това!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари