Цветан Цветанов за новия си проект: В момента се обсъжда името на партията

0
Финансирането ще бъде от дарение, заем и членски вноски
Финансирането ще бъде от дарение, заем и членски вноски Снимка: БГНЕС

"Несъмнено премиерът Борисов ми пожелава успех за новия политически проект. Отношенията ни с Борисов не са никакви. Чухме се на рождения ми ден и Цветница. На неговия рожден ден му написах СМС, тъй като не ми вдигна телефона." 

Това заяви пред "Тази събота" по bTV председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов.

"Не съм имал достъп до спалнята на Борисов", отговори Цветанов на въпрос дали той е снимал премиера в държавната спалня. Председателят на Управителния съвет на ЕАЦС коментира, че има само един апартамент.

"Човек трябва да вложи енергията си в нещо смислено и в интерес на обществото", допълни той.

"Вече не се гордея с ГЕРБ, защото отсъства това, с което партията започна. ГЕРБ вече няма тази енергия и доверие. Това сочат и срещите ми из страната. Правят се и ненужни законодателни промени", коментира Цветанов.

"Искаме държавни бензиностанции, които ни връщат 25 години назад", заяви председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност.

"Хората, които ме критикуваха за напускането на ГЕРБ, не са били в началото на основаването на партията. Тези хора искат политическа реализация на гърба на честните симпатизанти. Днес е много по-трудно да отидеш и убеждаваш за ГЕРБ. Не се водят разумни политики, а междуличностни битки", заяви Цветанов.

"Евро-атлантическият път на България е необратим. Доналд Тръмп застана зад инициативата "Три морета" - тя дава дигитална и газова сигурност", разкри председателят на Управителния съвет на ЕАЦС.

Цветанов заяви, че България отсъства от стратегическите проекти за бъдещето на Европа.

"Това, което направих през последната половина и година е да мисля и анализирам. Подкрепата за мен след като напуснах ГЕРБ беше огромна. Ще направя политически проект, ще премахна грешките при структурирането на ГЕРБ. Тогава нямах опит, а имах енергия. Сега имам опит и енергия. В момента се обсъжда името на партията, през септември ще имаме Инициативен комитет", категоричен бе Цветанов.

"Партията ще се финансира от дарение, заем и членски вноски", заяви председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари