Цветан Цветанов: Борисов не подава оставка, защото не е готов за избори

1
Той даде за пример оставката на Борисов през 2013 и тази след провала на президентските избори през 2016
Той даде за пример оставката на Борисов през 2013 и тази след провала на президентските избори през 2016 Снимка: Gramofona.com

Бойко Борисов не подава оставка в момента, защото знае, че не е готов за избори

Това е мнението на бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов. Той даде за пример оставката на Борисов през 2013 и тази след провала на президентските избори през 2016. Ив двата случая извънредните избори не са били така належащи, но ГЕРБ са били в кондиция и са спечелили с по над 1 млн. гласа.

"В момента обаче партията би спечелила около 500 000 гласа", смята Цветанов. Днес той е в Бургас за създаването на местната си структура. Градът ни е един от последните в обиколката му в страната, която ще приключи утре в Сливен.

„Мисля, че ние ще бъдем приятната политическа изненада за начина, по който ще представим нашата визия за управлението“, обясни Цветанов, цитиран от Gramofona.com.

В Бургас той е спрял избора си на Иван Крумов – човек, който не е бил член на политическа партия и за първи път ще се включи в политически проект. В Руен обаче част от структурата на ГЕРБ от сега преминава към „Републиканци за България“.

„Това са стойностни хора, с които навремето заедно сме правили структурата на ГЕРБ, обясни Цветанов.

Свои структури новата партия вече е започнала да изгражда в Несебър и Царево.

Какъв ще бъде новият политически проект на Цветан Цветанов и ще се яви ли самостоятелно на изборите за Народно събрание или ще търси коалиция - очаквайте подробности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари