Цвета Караянчева: За нас политиците се говори, че сме боклуци, не съм съгласна!

3
Почти всеки депутат се изявявал в някаква сфера - инженерство, медицина
Почти всеки депутат се изявявал в някаква сфера - инженерство, медицина

"Гласувах "за" оставката на г-н Антон Тодоров. Той ни убеди сутринта, че по-добре би се реализирал на друго поприще."

Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева (ГЕРБ) в ефира на БТВ.

"Г-н Тодоров наистина се извини. А преди време свалиха предаването на г-н Инджев. БСП да говори за свободата на словото ми дойде малко в повече", каза тя.

"Натрупали са се много емоции, насложиха се много неща", каза Караянчева.

"За нас политиците се говорят много неща, че сме боклуци, не съм съгласна с това", обяви тя. И посочи, че всеки депутат се е изявил в определена сфера - или е инженер, или е лекар.

Запитана каква е поуката за ГЕРБ след заканите на Антон Тодоров, Цвета Караянчева отговори, че, ако е искал наистина да заплашва, Антон Тодоров не би го направил в ефир.

На въпрос каква е разликата между Антон Тодоров, чията оставка бе приета и Делян Добрев, чиято оставка не бе приета, Караянчева изтъкна заслугите на Делян Добрев като експерт, това, че е спрял АЕЦ "Белене".

"Делян Добрев няма повече да подава оставка. Той е ценен експерт", посочи зам.-председателят на НС.

За модела "Хасково", изваден от БСП, Цвета Караянчева коментира, че това са "малки костинбродчета", търсело се омаскаряването. Когато ГЕРБ печели избори е манипулация, а когато БСП спечели президентските избори е правилно, посочи тя. "Всичко е стъпкано, поне една добра дума да се каже", възмути се от поведението на опозицията Караянчева. И се оплака, че опозицията не признава достиженията на управляващите.

Няма модел, бе категорична Караянчева. Тя отговори така на въпрос, свързан с това, че депутатите от ГЕРБ не са приели оставката на Добрев, страхувайки се, че са "следващите".

По адрес на социалистите тя отново каза "те търсят по всякакъв начин да ни омаскарят". "Защо не се замеряме с политики? Те се хващат на елементарното омаскаряване", продължи тя.

"Хора на БСП работят на позиции директори на дирекции в министерствата", каза Караянчева. "Те не отговарят конкретно на въпроси за техни близки, отговарят замазано", смята зам.-шефът на парламента.

Караянчева каза за подалите оставки двама зам.-кметове на Хасково, че са вдигнали града на крака.

"Трябва да сме самокритични, но не прекалено самокритични", смята Цвета Караянчева.

"Последният път, когато Кирил Добрев правеше кампанията на БСП, те загубиха изборите", каза още тя. "Те са специалисти на това, ако човек има добро семейство, да кажат, че има любовница, ако е добър специалист, да кажат, че си е купил дипломата", посочи Караянчева. Според нея това пишело в опорни точки от предизборна кампания на социалистите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари