Цвета Караянчева: Вотът ще е края на правителството на Кирил Петков

0
Политиката на този кабинет е пагубна за страната
Политиката на този кабинет е пагубна за страната Снимка: БГНЕС / Архив

Политиката на този кабинет е пагубна за страната

"Вотът на недоверие към правителството на Кирил Петков е закъснял, защото политиката на този кабинет е пагубна за страната. Инфлацията до края на годината може да надхвърли 25%.

Убедена съм, че вотът, който ГЕРБ внася в Народното събрание, ще бъде успешен и това ще е краят на това правителство", съобщи областния Координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева, цитирана от БНР.

Останалите партии, които са се заявили като опозиция на властта няма причина да не подкрепят вота.

"ГЕРБ вече успя да разбие политическата хегемония на ДПС в Кърджали, защото имаме общински съветници във всички общини. Структурите ни в региона са винаги готови за избори", убедена е областната координатрока на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    И тази ...
    Поцинкованата кофа или Пекинската патица или Простата кърджалийска пу..а, както я нарече нейният вожд бат Бойко, определил се сам като прост - цитат "Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме", реши да вземе отношение. Как може да те определят като такава и ти да се появяваш в обществото? Скрий се, изчезни, за да не те подиграват хората, егати наглостта и дебелоочието. И сигурен съм, пак ще се натиска за депутат. Ето какви боклуци избираме за да ни управляват.
  • 6
    3
    До 2
    Подобно на нея е и "нашенското" острие, в момента начело на ПГ на ОПГ ГРОБ. Само че нейното е ВДП, демек Вмирисана Дуловска П(епер)утка!
  • 6
    2
    Истината
    ПКП - прост-а кърджалийска п-тка. По цитат на ББ.
  • 5
    1
    Железар
    Така и не разбрах какво означава ПКП както Бойко я наричаше ! Няма ли някой да дешифрира това трибуквие ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари