Цончо Ганев: Да отложим въвеждането на еврото със 100 години

4
Според депутата от "Възраждане", ако има противници на референдума, то това е от страх и неуважение към народа
Според депутата от "Възраждане", ако има противници на референдума, то това е от страх и неуважение към народа Видео: NOVA

Според депутата от "Възраждане", ако има противници на референдума, то това е от страх и неуважение към народа

"Когато казваме, че българският народ трябва да бъде питан, не виждам подкрепа за това. Не говорим дали въобще да въвеждаме на еврото, а да го отложим със 100 години, например - така, както направи Румъния." Това заяви за "Твоят ден" по NOVA Цончо Ганев от "Възраждане".

Според него, ако има противници на референдума, то това е от страх и неуважение към народа. По думите му "Възраждане" ще направи всичко възможно да събере нужните поне 400 000 подписа за такова допитване.

"Няма да се явим на среща с Габровски, защото когато го попитахме какви политики мисли да защитава, те нямаха нищо общо с приоритетите на България. Те са чисто икономически и това да не влезем във военен конфликт. Подарявайки оръжие обаче, правим точно това", смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Долорес Ибарури
    Ма Цонката е същински Химлер ! Ама ДОСУЩ ! Липсва му униформата и край !
  • 3
    2
    Недоумяващ
    Цонка,как да ви подкрепи народа,като питате за неща,който той е загърбил.Излизане от ЕС - първо лилавите ще скочат,защото никое посолство няма да им даде виза. Кой ще чака с дни за виза,както беше преди?А сега решаваш ,тръгваш и стигаш.Излизане от НАТО - кой ще иска казарми и наборна войска,ще възродите Варшавския договор ли?Еврото - всички политици авоарите им са в евро,защо не са в левове,ако не те е страх,питай и Коце?
  • 7
    1
    Да отложим веднъж
    завинаги за депутати да избираме олигофрени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари