Костадин Костадинов: Още днес започваме битка за спасяването на българския лев!

5
От Възраждане започват консултации с парламентарните партии за референдум по въпроса за въвеждане на еврото
От Възраждане започват консултации с парламентарните партии за референдум по въпроса за въвеждане на еврото Снимка: Фейсбук

Вчера правителството на Петков извърши поредното си национално предателство.

По предложение на министър-председателя Министерският съвет прие план за въвеждане на еврото като официална валута в България от 1 януари 2024 г. Решението не е взето единодушно - имало е гласуване, при което 10 министри са били за, а 7 са гласували против въвеждането на еврото.

Възраждане, разбира се, няма да допусне предателите да унищожат българския лев. Още от днес започваме консултации с другите парламентарни партии, за да съберем поне 48 подписа на депутати под искането ни за референдум по темата. Ние вече имаме 13 (това са народните представители от Възраждане), трябва да съберем поне още 35. Логично е едно толкова съдбоносно решение да бъде взето от целия български народ, а не само от 10 министри на ПП и ДБ.

Ако обаче не получим подкрепа в парламента, ни остава следващото средство - да съберем поне 200 000 подписа, за да разгледа Народното събрание предложението за референдум, и поне 400 000, за да се превърне това предложение в задължително за изпълнение от управляващите.

И сега е момента на големия парадокс. Аз съм уверен, че без проблем ще съберем не 400 000, а дори 500 000 подписа. Същевременно въобще не съм такъв оптимист за събирането на 35 подписа в Народното събрание. Не е ли това показателно за пълния разлом между народа и неговите уж "народни" представители?

Така че, уважаеми сънародници, чака ни нова, много важна битка. Битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни независимост. Битка, която трябва да спечелим. Битка, която ще спечелим!

Костадин Костадинов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари