Ивайло Шопски: Искаме референдум за въвеждане на еврото

0
Нов букет рози получи лидерката на БСП Корнелия Нинова
Нов букет рози получи лидерката на БСП Корнелия Нинова Снимка: 24 часа

Нов букет рози получи лидерката на БСП Корнелия Нинова

След като в понеделник президентът Румен Радев я зарадва с цветя и мандат за ЧРД, днес тя получи букет от Ивайло Шопски. Той обаче дойде с искане за референдум.

Шопски иска да организира референдум относно влизането в еврозоната и запазването на българския лев, пише вестник 24 часа.

Ние организирахме един комитет граждански, който инициира подписка за референдум по темите за джендър идеологията, която се проповядва в училищата, бъдещето на енергетиката и въпроса за въвеждането на еврото, обясни Шопски на излизане от централата на БСП.

В момента и Шопски, и партията на Костадин Костадинов събират подписи за референдум. Затова той днес дойде, за да поиска БСП и "Възраждане" заедно да съберат нужните им 48 депутатски подписа, за да се свика референдум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    18
    Двете най - силни икономики в източна Европа не са в Еврозоната ..... другото си го мислете както ви е удобно.
  • 3
    3
    Агата
    Даже в Сибир може и заедно да си Омрем-напук на всички от ЕС! Да видят, че и така може! Можем без ЕС, можем без евро, можем без магистрали, можем без работеща здравна система, можем и без добра образователна система, даже и без добра пенсионна, и до Гюргево и т.н. можем да ходим с визи, но без българския лев- не можем! Защото с него лесно се фалират банки и парите тръгват много, много надалеч, мониторинг липсва и изобщо нещата ще си си вървят, както винаги и “както нищо друго на света” и много скоро ще се събудим в евразийската кошара, която вечно ни привлича. Нека да видят, че “може и така”!
  • 5
    2
    Належащ референдум
    По-добре референдум на тема "Да натикаме ли мазните комуняги завинаги отвъд Урал или не?" Моля гласувайте!
  • 4
    1
    Агата
    Добре е и референдум за да отидем всички, задружно в Сибир, като носим по един лев. Така ще останем сплотени завинаги, като нация, ще отстоим нашата самостоятелност и национална парична единица. Напук на всички, които живеят добре в ЕС!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари