Циганка проплака от извратен любовник

0
Жената се оплакала, че е подложена на извращения
Жената се оплакала, че е подложена на извращения

Българинът биел жената, било свидетелство за любов.

Циганка от Пловдив, подложена на психически и сексуален тормоз от българин, е потърсила помощ в неправителствената организация за защита на жертви на насилие "Джендър алтернативи".

Пред психолози 34-годишната жена обяснила, че е подложена на извращения. Живеела с българин, който нонстоп гледал порно и я принуждавал да удовлетворява фантазиите му.

"На практика е имало изнасилване, тъй като е ставало против волята й", обясни адвокат Милена Кадиева от "Джендър алтернативи". Ромката признала, че любовникът й я е биел ежедневно, пише 24 часа.

"Във вашата общност шамаросването на жената е обичайно и е свидетелство за любов", обяснявал й мъжът.

При един от побоите с ритници и юмруци партньорката му била откарана по спешност в болница, където останала няколко дни. След инцидента насилникът изчезнал за известно време. Опасявал се, че жертвата му е сигнализирала в полицията. След като разбрал, че тя не се е оплакала, се върнал в дома й и продължил да издевателства над нея.

Ромката е избягала от жилището си. Правозащитната организация подготвя настаняването й в кризисния център под тепетата, където да се скрие. Жертвата има възможност да подаде и молба в съда за закрила. Ако бъде издадена заповед за незабавна защита, мъжът ще трябва да напусне къщата й и няма да има право да доближава приятелката си.

"Насилието в ромските двойки тревожно се увеличава. Жените търсят информация какви са им правата, но се боят да подават жалби в съда, тъй като близките им не ги подкрепят. Не могат да разчитат и на финансова помощ от тях. По тази причина за последните 3-4 г. само два случая са стигнали до Темида", уточнява адвокат Кадиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари