Цигани плашат с бой, ако не купиш от вмирисаната им риба

1
Не спирайте до река Ропотамо!
Не спирайте до река Ропотамо!

Призоваваме полицията и НАП да си свършат работата

Нов вид рекет измислиха измамниците по морето. Мургави и със завидно телосложение търговци на риба тормозят туристите, пътуващи за Приморско и Созопол покрай река „Ропотамо”. За това алармира читател, предаде Флагман.

С идеята да купи прясна черноморска риба, той спрял до един от тези търговци. От храстите обаче изскочили петима яки татуирани мъже, които го заплашили с бой и в крайна сметка го принудили срещу петорна цена да вземе вмирисана риба с неясен произход.

„Спрете ромите, които продават риба от колите си край река Ропотамо в посока Созопол и Приморско. Става въпрос за 3 групи мургави граждани, които незнайно откъде пълнят торбите с развалена риба и обявяват невероятно високи цени (около 5-6 пъти над пазарните). В случай, че не желаете да закупите рибата, започват заплахи с бой.

Всички „продавачи” са мускулести и татуирани бивши затворници. Ежедневно много граждани остават ужилени от ромските рибари, а тяхната дейност е напълно незаконна и не дават никакви документи или касови бонове. Въпросът е докога ще ни рекетират без проблеми”,
пита нашият читател, който е станал жертва на рекет.

Флагман.бг призовава полицията и НАП да си свършат работата.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари