Целият ни окаян живот ще се превърне в отвратителна гротеска

0
ТЕЛЕВИЗИОННИ МИСТЕРИИ
ТЕЛЕВИЗИОННИ МИСТЕРИИ Снимка: bTV

ТЕЛЕВИЗИОННИ МИСТЕРИИ

ИЗДИРЕТЕ МЕДИЦИНСКОТО

По телевизията /Би Ти Ви разказаха за 19-годишно момиче - било жестоко пребито от полицаи по време на размириците на 16 ноември. Ритали го в корема - „за да няма деца“. Така подвиквали полицаите на анонимното момиче.

Гадно.

Но става още по-гадно.

Коментарът на МВР за твърденията на момичето:

„Веднага след постъпването й в Първо районно същата е транспортирана до столично лечебно заведение, където са й направени пълни, обстойни прегледи на абсолютно всичко, включително изследвания за кръв, на абсолютно всички органи, на цялото тяло и не са констатирали дори и одраскване по нея“.

Ако този коментар не е лъжа, някои хора от телевизията сами са си отрязали главите.

Споменаха и адвоката на момичето - той пък казал, че твърденията на МВР не били истина, медицинско свидетелство за травмите на момичето било предадено на прокуратурата.

Но не и на телевизията.

Телевизията не бива да се задоволява с несвършена работа.

Трябва да издирят медицинското – и да разнищят историята.

От МВР са още повече заинтересовани да покажат мистериозното медицинско.

Иначе всичко ще се превърне в отвратителна гротеска – каквато е, всъщност, целият ни окаян Живот.

Кеворк Кеворкян

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    фена на Путин
    Денков жалкия педераст, премиер, който не може да развърти метлата и да изпонаизхвърля целия полицейски управления ако е нужно но ще оправял държавата. Жалко педи. Времето на приказките е отдавна приключило, време е да се свалят белите ръкавици и да се действа грубо. Но педалите нямат качествата за подобно поведение. Трябват мъже.
  • 1
    5
    така е
    За жалост е така. Масоните, които управляват планетата от америка постепенно ни водят отново към комунизъм. Никой няма да има право на мнение, на глас. Целта е хората да бъдат мачкани и да умират и да се избиват, за да останат само те.
  • 3
    4
    Недей го ядосва...
    Недей го ядосва, че ще ти претапицира панкреаса, или ще ти изтръгне гръкляна през коляното! Може само с поглед да ти извади дванедесопръстника от равновесие! И т'ва, на ужким само..иначе е хрисим, гледа лошо само като е сам. Не излиза, страх го е за човечеството..да не ги избие просто ей така, ходейки до магазина..само да види униформен, и започват да хвърчат кървища..без значение полицай, пожарникар, служител на еон...само да е с униформа..И кървищата са без значение А+, А-, нулева отрицателна..
  • 7
    3
    хе, хе
    имаме си тука брус ли, кръстоска с чък норис на квадрат! Само дето като се събуди, чаршафа му мокър незнайно от какво! :) :) :)
  • 8
    2
    смяяятай
    ти си баси нинжата ве мой
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари