Цацаров подкрепя искането на оставката на Лозан Панов

0
Коментарът си бившият главен прокурор направи, след като участва в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика в Народното събрание
Коментарът си бившият главен прокурор направи, след като участва в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика в Народното събрание Снимка: БГНЕС

Бившият главен прокурор и настоящ председател на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Сотир Цацаров подкрепя искането на оставката на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

Припомняме, днес стана ясно, че част от магистратите - вече бивши членове на ВСС, които са участвали в избора на Лозан Панов, оттеглят подкрепата си за него.

Коментарът си бившият главен прокурор направи, след като участва в Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика в Народното събрание.

"В интерес на истината в избора на Панов за председател на ВКС съм участвал и аз. В интерес на истината към онзи момент и аз бях магистрат, който го е избирал. Към този момент не съм магистрат, но за самото обръщение разбрах от медиите. Не съм в правото си да изразявам писмени становища, но ако трябва да го кажа по друг начин - подкрепям всичко онова, което се написа", обясни Цацаров.

По отношение на разследването за убийството на Станка Марангозова и кой е поръчителят, Цацаров бе лаконичен в коментара си и заяви, че не може да даде повече информация за текущото разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари