Труженички на протест: И сексът е работа!

0
Десетки секс "работници" излязоха на протест в украинската столица Киев с искане властите в страната да узаконят проституцията
Десетки секс "работници" излязоха на протест в украинската столица Киев с искане властите в страната да узаконят проституцията Видео: Ruptly

Десетки секс "работници" излязоха на протест в украинската столица Киев с искане властите в страната да узаконят проституцията, предаде БГНЕС.

Над 50 души, сред които имаше и активисти за защита на човешките права, излязоха на първото такова шествие в столицата с надеждата да отменят забраната за извършването на сексуални услуги срещу заплащане.

Антимафиоти разбирах престъпна група за сводничество и проституция, водена от 28-годишна столичанка Носещи червени каски и бели маски, протестиращите развяваха червени чадъри – символ на шествието.

Това е първият път, в който се осмеляваме да излезем и да кажем, че съществуваме“, каза Юлия Дорохова от „Legalife“ неправителствена организация на секс работниците. „Искаме държавата да ни защити. Ако една жена може да продава секс законно, то тя ще плаща пари на държавата“, допълни тя, посочвайки, че често пъти трябва да се дават подкупи на полицията, за да може тя да не пречи на работата на проститутките.

Според активисти в Украйна има над 80 000 души, които се занимават с подобен бизнес. Законодателството на страната предвижда глоби от 255 гривни или 9 долара за проституция.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари