Трудни пролетни месеци за 12-те зодии

0
Кой месец ще бъде най-лошият за знаците на зодиака според прогнозите на астролозите?
Кой месец ще бъде най-лошият за знаците на зодиака според прогнозите на астролозите? Снимка: iStock

От март до май всеки месец е изпълнен със свои събития и има място за възходи и падения

Ако един месец започне положително, тогава пораженията не са изключени през следващия, пише Actualno.

Кой месец ще бъде най-лошият за знаците на зодиака според прогнозите на астролозите?

1. Овен

През април те трябва да коригират физическото и психологическото си състояние. Това е време на промяна, когато един премерен живот ще трябва да бъде радикално променен.

2. Телец

За тях март ще бъде време на катаклизми и промени в собствения им живот. Но дори и знаците да не понасят промените в съдбата, трябва да се примирят с това и да бъдат търпеливи.

3. Близнаци

През май ще трябва да се сблъскат с много недоразумения. Въпреки че има добра новина: представителите ще могат да избегнат някои проблеми в личния си живот, благодарение на истинските приятели.

4. Рак

Април ще бъде най-неразбираемият и непредвидим месец за тях. Важно е да правите всичко премерено и последователно. И не забравяйте за предпазливостта в личния и финансов живот.

5. Лъв

Те трябва да обърнат внимание на месец май - особено на първата му половина. Плановете могат да се променят с катастрофална скорост. Всички промени ще засегнат личния живот.

6. Дева

Все още трябва да изчакат малко, за да може март да свърши за тях. И веднага щом последните му числа се изнижат на хоризонта, всички неприятности ще изчезнат от живота на Девите.

7. Везни

През април те ще трябва да изпитат известно безпокойство и напрежение. Не забравяйте да се грижите за себе си физически.

8. Скорпион

Априлските делнични дни ще бъдат просто жестоки за Скорпионите. Те ще трябва да преразгледат отношението си към миналите и настоящите дела. И не пускайте някои неща твърде близо до сърцето си.

9. Стрелец

Те ще трябва да изтърпят тежка битка през май. Поправянето на грешките от миналото е заложено в този месец. Трябва да се опитате да работите върху себе си и да разберете, че всички тези тестове са само временни трудности.

10. Козирог

В края на март в живота на Козирозите ще настъпи истински хаос. Не е нужно да се паникьосвате, а да се погрижите за собственото си благополучие.

Важно е да зададете правилната стратегия, за да влезете с нова сила следващия месец.

11. Водолей

Май ще бъде жесток за тях, защото хармонията в личния им живот ще бъде сериозно разклатена. Трябва да преразгледате лични аспекти, които често игнорирате. Препоръчително е да не отлагате нещата за по-късно, защото те са в състояние да се натрупат и да ви смажат още повече с бремето си.

12. Риби

През април те просто трябва да се заземят. Ако Рибите не направят това, тогава те трябва да се подготвят дори за най-лошите последици.

Всеки представител в определен сезон преживява най-лошите месеци. Затова е много важно да издържите и дасе справите с натрупаните проблеми. Ако не направите правилните маневри, тогава неприятностите могат да отидат в новия сезон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари