Русенски бакшиш ругае пенсионерка...

3

Проблемът с паркирането продължава. Това се получава не само по панкинзите, където хора с лъскави автомобили спират на обозначените за инвалиди места, а също и по тротоарите. Освен че нямат правото да го правят, водачите на автомобили отнемат правото на пешеходците да се движат безпроблемно по тях. Неправилното паркиране създава проблеми и при пресичане поради намалената видимост, която се създава от наспиралите и от двете страни коли.

С молба органите на реда да обърнат внимание на проблема и това да бъде прекратено, в редакцията получихме имейл от пенсионерка, която е била грубо наругана от таксиметров водач докато пресичала.

"Днес в следобедните часове , опитвайки се да пресека кръстовището на комплекс ДАНЦ и СОУ "Олимпи Панов" , бях грубо наругана от таксиметров водач.  Останах много обидена и успях да направя няколко снимки , за да могат читателите да видят как се пресича в тази зона. Това е всеки ден без изключение , понякога жълтият бус паркира пръв до кръстовището и е като стена, от която нито пешеходците , нито водачите имат видимост . Пресичането става все по-рисковано и по-рисковано с всеки изминал ден, а ситуацията не се облекчава по никакъв начин. Трафика на кръстовището е много интензивен. Отъпкват се зелените площи с цел да се избегнат автомобилите, понякога газим в калта, за да осигурим комфортно преминаване на автомобилите.  Подобно паркиране е абсолютно забранено, а ние пешеходците сме редовно псувани от водачите. Моля органите на реда да вземат мерки и да помогнат на пешеходците в създалата се тежка ситуация, преди неминуемо някой да бъде ранен."       
  Това ни написа Нина Шахова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари