Трогателен подарък: Да чуеш гласа на мъртвия си син за Коледа

3
Майка получи плюшено мече, което говори с гласа на сина и, загинал преди месеци
Майка получи плюшено мече, което говори с гласа на сина и, загинал преди месеци

Смисълът на Коледните празници са близките - да бъдем заедно със семейството си, да покажем още веднъж колко са важни за нас.

За жалост именно по това време на годината си спомняме и за онези, които вече не са сред нас. Онези, които съдбата е отнела, но които винаги ще помним.

Това е и съдбата на майката на полицай Шон Танър, след като мъжът загива по време на служба през октомври. От тогава жената остава с по-голямата си дъщеря.

"Де да можех да те видя още веднъж... Всичко бих дала да чуя гласа ти отново, мило мое дете"

И тогава един мил жест на нейната дъщеря я трогва до сълзи. Коледния подарък на жената се оказва плюшено мече, облечено в полицейска униформа, което говори с гласа на загиналия и син.

Сърцераздирателната реакция на майката, която чува гласа на детето си отново за пръв път от месеци, успява да разплаче не само нея, но и стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

"Оставам без думи. Цялото ми семейство е повече от благодарно за огромната любов и подкрепа на всички вас. Това е първата ни Коледа без брат ми. Когато публикувах това видео, нямах никаква представа, че ще достигне до толкова много хора...", написа сестрата на загиналия полицай Британи.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари