Тризначките Вяра, Недежда и Любов откриха музикална школа в Русе

0
Сред официалните гости на събитието беше директорът на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова, която връчи на сестрите поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов
Сред официалните гости на събитието беше директорът на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова, която връчи на сестрите поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов

Музикална школа за ПОП и ДЖАЗ пеене за малки и големи беше официално открита в Русе.

Училището за таланти на тризначките Вяра, Надежда и Любов се намира на ул. „Цар Асен“ в бл. „Съединение“, като принос за това има и Община Русе, която е осигурила помещението.

Сред официалните гости на събитието беше директорът на дирекция „Култура и образование“ г-жа Ирена Петрова, която връчи на сестрите поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов. В него той изразява радостта си, че младите момичета ще работят за развитието на талантите в нашия град.

Приемете най-топлите ми и сърдечни пожелания за успех в начинанието Ви. Пожелавам Ви здраве и сили, за да реализирате мечтите си. Носете винаги в себе си основните добродетели на християнството - вярата, надеждата, любовта и мъдростта, за да развивате таланта, с който сте дарени, и да го дарявате на хората около Вас“, се казва още в поздравителния адрес. Не е случайна дата, която тризначките са избрали за старт на школата си.

Датата 17 септември е специална за тях, защото това е големият християнски празник - светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари