Трикове за почистване на велурени обувки

1
Ако любимите ви обувки имат петна, които бодат очите ви, намерете решение на проблема с помощта на няколко бързи и лесни изделия от вашия дом
Ако любимите ви обувки имат петна, които бодат очите ви, намерете решение на проблема с помощта на няколко бързи и лесни изделия от вашия дом Снимка: quvnoq.com

Обувките от велур са се превърнали в истински хит. Те са елегантни и изискват специални грижи и поддръжка.

Ако любимите ви обувки имат петна, които бодат очите ви, намерете решение на проблема с помощта на няколко бързи и лесни изделия от вашия дом.

Гума на молив

Този трик е идеален за петна от стълбите, педалите на колата или нещо подобно. С гумичката леко разтривайте петното и с ръка премахнете трохите, които гума е оставила.

Пила за нокти

Този трик се отнася до твърдите петна от кал. Оставете калта напълно да изсъхне и след това с пила за нокти леко изпилете калта, докато се превърне в прах.

Вода

Капките вода мога да оставят тъмни петна. Този проблем лесно можете да решите. Накиснете кърпа в хладка вода и избършете обувките. Цветът на обувките временно ще потъмнее, но след като изсъхне, ще възстанови нормалния оттенък, а петното ще изчезне.

Четка за зъби

Велурът след дълго носене може да изглежда захабен. Със стара чака за зъби нежно изчеткайте обувките и то в противоположна посока.

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари