Три фирми декларираха над 8 милиона лева печалба

0
Над 8.1 млн. лв. печалба са декларирали три добрички фирми пред НАП
Над 8.1 млн. лв. печалба са декларирали три добрички фирми пред НАП

Над 8.1 млн. лв. печалба са декларирали три добрички фирми пред НАП, съобщиха от пресслужбата на добричкия офис на приходната агенция, цитирани от Стандарт нюз

Според статистиката им до момента най-високата декларирана печалба за отминалата 2015 г. е в размер на над 3 500 000 лева от фирма с основна дейност търговия с торове и препарати. Друга фирма от Добрич, занимаващо се с търговия с машини, е декларирало печалба от над 2.3 млн. лв. за миналата година.

Отново над 2.3 млн. лв. е обявила печалба и фирма, търгуваща със строителни материали, информират от НАП-Добрич. Общо до края на март са били подадени 10 956 броя декларации от корпоративни клиенти, като 6 925 от тях са подадени по електронен път, което представлява 63% от общо подадените декларации. 24% от дружествата са подали декларациите си в местния офис на НАП, а 13% са ползвали услугите на „Български пощи".

Всички юридически лица, които са подали годишните си декларации по електронен път и са внесли дължимия данък до 31 март, ползват отстъпка 1% от годишния корпоративен данък, но не повече от 1000 лева.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари