Три анкети очакват гражданите за бъдещето на Русе

0
Всички предложения, постъпили там, ще бъдат обединени и включени в Плана за интегрирано развитие
Всички предложения, постъпили там, ще бъдат обединени и включени в Плана за интегрирано развитие Видео: КИС 13

Подготвят създаването на План за интегрирано развитие на община Русе до 2027 година.

Документът определя регионалното и пространственото развитие на общинската територия, очертава актуалните проблеми, нуждите и потенциала за развитие на региона, средносрочните цели и приоритети, уточнява КИС 13

Планът засяга абсолютно всичко, което е свързано с развитието на един град. Той се разработва в няколко части, чрез които се извършва анализ на икономическото, социалното и екологичното състояние на общината.

В момента на сайта на Община Русе са достъпни три анкети. Всички предложения, постъпили там, ще бъдат обединени и включени в плана.

Срокът за приемане на предложенията е до 10 април, но от Общината имат готовност да го удължат, за да се съберат повече идеи от гражданите, бизнеса и академичните среди.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Рибар
    Със сухо дупе риба не се лови,първо изринете боклуците в общината начело с червеното човече Пенчо и без това само за заплождане на секретарки мисли.
  • 8
    1
    Песимист
    Предлагам да има още една анкета на тема: Гражданите на Русе ще гласуват ли за настоящия кметски екип на предстоящите избори за местна власт през 2023г
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари