Треньорът на „Иртиш“: Дунав заслужава адмирации!

0
Един изключително организиран стойностен отбор с много силна колективна игра. Уважавам ги изключително много
Един изключително организиран стойностен отбор с много силна колективна игра. Уважавам ги изключително много Снимка: Topsport

„Дунав“ заслужава адмирации за поведението си, за играта си и в двата мача.

Един изключително организиран стойностен отбор с много силна колективна игра. Уважавам ги изключително много и им пожелавам успех в българския шампионат.

Това заяви старши треньорът на „Иртиш“ Павлодар Димитър Димитров след победата на неговия тим с 2:0 над „Дунав“ в Русе в мач-реванш от първия предварителен кръг на турнира Лига Европа. Така с общ резултат 3:0 казахстанският отбор се класира за втория предварителен кръг в надпревата, съобщиха от ФК Дунав.

Мачът бе изключително двуостър с много голови положения пред едната и другата врата. Успяхме да реализираме своите възможности и да спечелим. Претенции по играта има – по организацията в защита, по прехода от защита в атака. Жалко, че реализацията отново ни куца. „Дунав“ обаче наистина заслужава адмирации за показаното и в двата мача“, категоричен бе Димитров.

Той добави, че е оптимист и за предстоящия сблъсък на своя тим с „Цървена звезда“, въпреки че отчете предимствата на сърбите.

Оптимист съм винаги. Отборът на „Цървена звезда“ е с огромна история и бюджет. Ще се опитаме да играем и каквото сабя покаже“, заяви още треньорът по повод на следващия съперник на „Иртиш“ в Лига Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари