Треньорът на „Дунав” се разплака в ефир

20
Динко Демерджиев: Нямаше индикации, че може да се случи подобна трагедия
Динко Демерджиев: Нямаше индикации, че може да се случи подобна трагедия

Динко Демерджиев: Нямаше индикации, че може да се случи подобна трагедия

„Инструктирани сме какво да правим при опасни природни явления", заяви Демерджиев.

Първи коментар на треньора на футболен клуб „Дунав” – Динко Демерджиев, след трагичния инцидент с двете деца, ударени от мълния в Русе. По думите му не е имало индикации, че е възможно да се случи подобна трагедия, предаде NOVA.

„Голям шок беше за всички. На базата тренираха 4 възрастови групи. Ако сме смятали, че има предпоставки за буря, нямаше да оставим децата на терена. Треньорите сме инструктирани, когато ни окачват опасни природни явления и отлагаме тренировки”, заяви той.

„В шок сме. Нелеп инцидент с фатален край за едно от децата. Дай Боже другото да се оправи. Оказах първа помощ заедно с един колега. Направихме всичко възможно. Родители се притекоха също на помощ”, допълни през сълзи треньорът.

„Целият град е в траур, на всички ни е тежко. Имаме уверение от концесионера, че има гръмоотводи. Ние не сме компетентни и органите трябва да проверят тази информация. Снощи до 00.00 ч. сме били с криминалисти”, обясни председателя на футболния клуб Деян Димов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    10
    ко плаче
    от 17:00 часа се чернеше от към румъния... като всяка българска работа и тази.. жалко за детето да почива в мир, а другото какъв живот ще живее...
  • 0
    9
    Цецо
    Треньорът носи вина. Концесионерът в затвора.
  • 2
    8
    шофьора
    Аз шофирах от Варна към Русе и още на Шуменското плато всичко на север беше лилаво и тъмно синьо и се виждаха мълнии в небето. А беше малко след 18 часа, защото слушах новините по Хоризонт. На Разград беше порой, чистачките на две. Трагедията удря в 19:20. На кого ги говорите тези тъпотии бе задници ? Нямало индикации. Лъжат като мръсни долни безобразни свинчуги, защото ония мафиот им е стъпал на вратовете да разиграват цирк пред хората и "медиите".
  • 6
    7
    IY
    Кураж Динко!
  • 17
    6
    Дидо
    Има такива журналисти като тези, които 10 минути се чудят какво да изкопчат от този изстрадал човек. Кончината на детето е най-тежка за родителите, но е изключително тежка и за треньора. А, кой има вина... само глупак, ще търси вина за това, което направи природата! А, Пенчо е глупак.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари