Треньорът на Дунав: Съдията ни прецака!

0
Веселин Великов е бесен на съдията от мача на русенския тим с Берое
Веселин Великов е бесен на съдията от мача на русенския тим с Берое Снимка: Дарик

"Българските съдии трябва да имат едни и същи критерии, а не да ощетяват някои отбори, като отсъждат различни неща при едно и също положения. Правилата трябва да се еднакви за всички!"

Това изнегодува вчера наставникът на „ДунавВеселин Великов, след като успя да изгледа запис от мача „Дунав” – „Берое” 0:4, пише 24 часа.

„За червения картон, който Никола Попов показа на Михаил Милчев – така е решил, можеше да го покаже, или не, така е видял. Но ние имахме идентично положение срещу „Верея” в Стара Загора, наш играч бе фаулиран, докато и излизаше сам срещу вратата, а бранителят получи само жълт картон. Друг е въпросът, доколко Милчев фаулира Мапуку и дали само не изби топката от краката му”, ядосва се Великов.

Неговите претенции към Никола Попов обаче са свързани предимно с първия гол на „Берое”. „Точно преди контрата на гостите, имаше чист фал на границата на пеналта срещу Васил Шопов, а съдията не го свирна и само махна с ръце играта да продължи. След това пък Мапуку на 1000% овладя топката с ръка, но Никола Попов не отсъди нарушение, което беше явно. От тази ситуация ние получихме гол още в третата минута, който обърка напълно плановете ни за този мач! Смея да твърдя, че тези нарушения, на два пъти не отсъдени от Никола Попов, повлияха изключително много на резултата от мача”, ядосва се Веселин Великов. Той признава и грешката на русенските защитници, довела до пробива на Антон Карачанаков.

Всичко бе срещу нас тази седмица. До последния момент Диян Димов и Мирослав Будинов боледуваха, проблеми имаше и Мартин Луков, в последния момент решавах кои да излязат на терена”, призна Великов. Димов и Будинов не са тренирали цяла седмица, не знаеха дори дали ще са в групата за мача.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари